Home » Noutăți » 10 bovine moarte după ce un tir s-a răsturnat în Pasul Tihuţa

10 bovine moarte după ce un tir s-a răsturnat în Pasul Tihuţa

Un accident care s-a soldat cu moartea a 10 bovine a avut loc sâmbătă, 21 octombrie, la orele 2.00, în Pasul Tihuţa. Autocamionul care era încărcat cu 26 de animale s-a răsturnat în afara şoselei, iar şoferul a fost transportat la Spitalul din Vatra Dornei. Din primele evaluări, starea de sănătate a şoferului nu era gravă.

În schimb, pentru a scoate animalele rămase în viaţă dintre fiarele contorsionate, pompierii militari şi civili care au ajuns la faţa locului au dus o muncă de aproape 7 ore.

Bilanţul accidentului arată că 10 bovine au murit, alte 4 au fost grav rănite, iar 12 au scăpat fără răni majore. Proprietarii animalelor au trimis un alt autocamion care a preluat bovinele şi le-a transportat la destinaţie.

Pe lângă reprezentanţii Detașamentului Vatra Dornei, la faţa locului au ajuns şi lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Poiana Stampei, cu un buldoexcavator, dar şi un medic veterinar. 

 

Vezi și asta

O româncă a primit 50.000 de euro de la iubit, în Austria, apoi l-a părăsit. Bărbatul a prins-o și a stropit-o cu benzină

O româncă a primit 50.000 de euro de la iubit, în Austria, apoi l-a părăsit. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *