Home » Noutăți » Accident cumplit în această dimineață pe A1. Doi adulți au murit și doi minori sunt în comă

Accident cumplit în această dimineață pe A1. Doi adulți au murit și doi minori sunt în comă

Un teribil accident rutier a avut loc în această dimineață, vineri, 21 iunie,  pe autostrada A1 între Timișoara și Lugoj.Două mașini s-au izbit violent. Într-una dintre mașini se aflau trei adulți și doi copii, a transmis  Opinia Timișoarei.

Doi adulți au murit pe loc, iar copiii, cu vârstele de 9, respectiv 6 ani sunt în stare gravă, fiind transportați de urgență la spital. Cei doi minori sunt în comă. Tatăl lor, prezent în mașină, a scăpat fără nicio zgârietură.

Șoferul care a provocat tragedia a dispărut de la locul accidentului. Potrivit primelor informații, acesta a intrat pe contrasens pe autostradă.

„În accident au fost implicate 2 autoturisme. Într-un autoturism se aflau 3 adulți și 2 copii, dintre care 2 adulți încarcerați, care au fost ulterior declarați decedați, iar cei doi copii (6 și 9 ani) au fost transportați la spital inconștienți, stare comatoasă, împreună cu cel de al treilea adult (tatăl copiilor) care nu a necesitat îngrijiri medicale. Despre persoanele din cel de-al doilea autoturism nu se cunosc datele deoarece au părăsit locul accidentului”, au precizat reprezentanții IPJ Timiș.

Polițiștii au început cercetările și încearcă acum să-l găsească.

Vezi și asta

Tensiuni în Spania. Congresul a decis prelungirea carantinei până pe 7 iunie

Prim-ministrul spaniol, Pedro Sanchez, a anunţat că va extinde pentru a cincea oară carantina în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *