Home » Noutăți » Accident extrem de grav aseară. Mașină spulberată de trenul Iași-Timișoara

Accident extrem de grav aseară. Mașină spulberată de trenul Iași-Timișoara

Accident teribil, seara trecută, miercuri, 18 iulie,  în Bistriţa-Năsăud, la Feldru! Două maşini s-au ciocnit violent, iar din impact, una dintre ele a fost proiectată chiar pe calea ferată. Un tren cu aproape 500 de pasageri a spulberat autoturismul rămas pe şine. Cei doi tineri din interior, blocaţi între fiare, au avut nevoie de descarcerare. Grav răniţi au fost şi femeia şi bărbatul din cealaltă maşină.

Sunt imaginile unui accident înfiorător. Seara trecută, în localitatea Feldru, un autoturism în care se aflau doi tineri de 22, respectiv 23 de ani, a ajuns pe contrasens şi s-a lovit frontal cu un autoturism în care se aflau doi soţi. Impactul a fost atât de puternic, încât maşina tinerilor a fost aruncată pe calea ferată. La nici două minute, locomotiva trenului personal Iaşi-Timişoara o lovit-o în plin.

Maşina a fost distrusă în totalitate, iar cei doi tineri au rămas prinşi în mormanul de fiare. Grav răniţi au fost şi femeia şi bărbatul din celălalt autoturism. La locului impactului au venit de urgenţă mai multe echipaje de salvatori. Victimele au ajuns în stare gravă la spital, cu multiple traumatisme.

În tren se aflau în jur de 500 de oameni. Niciunul dintre ei nu a fost rănit, însă au ajuns la destinaţie cu o întârziere de peste trei ore.

loading...

Vezi și asta

Primul șofer român de TIR care are de suferit din cauza Coronavirusului. A fost plasat în carantină în spital

Un şofer român de TIR care s-a întors din cursă, din Italia, a fost dat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...