Home » Noutăți » Accident grav pe A1 în această dimineață. Un TIR un microbuz și un autoturism implicate

Accident grav pe A1 în această dimineață. Un TIR un microbuz și un autoturism implicate

Accident grav pe autostrada A1 Arad-Timișoara, produs în această dimineață, vineri 6 decembrie, în jurul orei 8.00.  Cinci oameni sunt încarcerați. Un TIR, un microbuz și un autoturism s-au ciocnit vineri dimineață pe A1 Arad – Timișoara, în zona localității Giarmata. Potrivit ISU Timiș, primele informații arată că 5 persoane sunt încarcerate în microbuz și o persoană decedată.

Potrivit centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, pe sensul către Timișoara al autostrăzii A1 Arad-Timișoara, în zona localității Giarmata, a avut loc un accident rutier. Un TIR, microbuz și un autoturism au fost implicate.

Reprezentanții ISU Timiș au anunțat că o persoană se afla în TIR, în autoturism se aflau două persoane, iar în microbuz 7 persoane. 16 pompieri au intervenit cu 7 autospeciale și două echipaje SAJ.

Din primele informații, autoturismului i s-a rupt o roată, mașina scăpată de sub control a rupt parapetele de protecție și a zburat în fața tirului, apoi a ajuns pe banda de rezervă. Microbuzul n-a mai putut evita impactul și a lovit la rându-i autoturismul, apoi s-a „înfipt” în partea din spate a tirului.  Pasagerii din microbuzul cu numere de Germania veneau de la muncă din străinătate. Aduseseră cu ei cadouri pentru familii. Televizoare, biciclete și pungi cu dulciuri și cosmetice s-au împrăștiat pe șosea, notează opiniatimisoarei. Vezi mai jos imagini de la locul accidentului:

loading...

Vezi și asta

Escroc reținut la Botoșani. Prejudiciu de 30.000 de euro

Vineri, 18 ianuarie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Botoşani, au emis ordonanţă de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...