Accident mortal pe A4! Un șofer de TIR a murit după ce a căzut într-o prăpastie

În această dimineaţă,17 septembrie,  în jurul orei 05.00, poliţiştii constănţeni au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe A4 – dinspre A2 către DN 39 A (Poarta 9 Port Constanţa), transmite PRO TV.

Conform IPJ, un bărbat, de 23 de ani, a condus un ansamblu de vehicule format dintr-un cap tractor cu semiremorcă, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu rondoul unui sens giratoriu. În urma impactului, a părăsit partea carosabilă şi a ajuns într-o prăpastie de aproximativ 20 de metri.

La impactul cu solul, TIR-ul s-a făcut praf, iar șoferul nu a avut nicio șansă de supraviețuire. Conform sursei citate, TIR-ul era încărcat cu cereale ce trebuiau descărcate în Portul Constanța. Polițiștii au deschis o anchetă și vor să afle dacă TIR-ul avea vreo defecțiune la sistemul de frânare.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală. Tânărul urma să descarce grâul din remorcă în portul Constanța. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili dacă TIR-ul avea vreo defecțiune la sistemul de frânare.

Vezi și asta

Două românce, mamă și fiică, arestate în Italia. Acuzații grave despre jefuirea bătrânilor

Două femei de naționalitate română, mamă și fiică, în vârstă de 44 și 21 de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *