Home » Noutăți » Accident violent între două TIR-uri, în această dimineață pe A1. Unul din șoferi esre grav rănit

Accident violent între două TIR-uri, în această dimineață pe A1. Unul din șoferi esre grav rănit

Două autotrenuri au fost implicate în această dimineaţă într-un accident grav, pe autostrada, existând şi pericolul de explozie a anunțat Opinia Timișoarei. Totul s-a petrecut cu puţin înainte de ora 4:00, pe A1 Arad-Nădlac, în apropiere de punctul de trecere a frontierei.

Impactul dintre cei doi mastodonţi, unul gol şi celălalt încărcat cu mere, a fost extrem de violent, astfel că unul dintre ei a ajuns de-a curmezişul pe şosea. În plus, unul din șoferi a rămas încarcerat în cabina tirului, pentru extregerea sa fiind necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare.

La faţa locului a ajuns imediat şi o autospecială de stingere a flăcărilor, deoarece în urma impactului, pe carosabil s-a scurs combustibil şi exista riscul izbucnirii unui incendiu.

Din fericire nu s-a întâmplat asta, însă traficul rutier a fost blocat aproximativ trei ore, pe sensul de ieşire din ţară, din cauaza accidentului. Șoferul rănit a fost predat  unui echipaj medical în stare foarte gravă.   A fost transportat la spital, iar in paralel, politiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi încearcă să stabilească exact cum s-a petrecut totul.

Ajuns la fața locului, echipajul pentru descarcerare a reușit extragerea victimei din autotren. Victima era inconștientă, dar cu funcții vitale. A fost predată echipajului SMURD și transportată la spital.”, au precizat reprezentanții ISU Arad.

La accident au intervenit Detașamentul Arad cu cinci pompieri cu o autospecială pentru descarcerare și un SMURD. De asemenea, s-a mai deplasat la fața locului un echipaj medical din cadrul substației Pecica a Serviciului de Ambulanță Județean Arad și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Nădlac cu o autospecială de stingere pentru asigurarea zonei – au avut loc scurgeri de carburant pe carosabil.
 

 

 

Vezi și asta

Locuri de muncă Olanda pentru necalificați cu începere din 29 octombrie 2018

Compania WorkToday oferă de locuri de muncă în Olanda cu începere din 29 octombrie 2018, după cum …