Home » Români de pretutindeni » Andrei, un român de 22 de ani găsit mort în Londra. Poliția nu știe ce s-a întâmplat

Andrei, un român de 22 de ani găsit mort în Londra. Poliția nu știe ce s-a întâmplat

O familie din Dâmboviţa, trece prin momente cumplite. Oamenii au fost anunţaţi după 9 zile că fiul lor cel mare, de 22 de ani, a fost găsit fără viaţă într-o locuinţă din Londra, unde stătea cu chirie. Pe lângă durerea pe care o resimt, părinţii băiatului susţin că nici nu au destui bani pentru a-şi aduce fiul acasă să îl înmormânteze.

Deocamdată nu se ştie ce i-a provocat decesul tânărului.

Andrei a plecat în urmă cu doi ani în Anglia să lucreze în construcţii. Părinţii lui povestesc că tânărul voia să strângă bani ca apoi să revină acasă şi să aibă un trai mai bun. Ultima dată, băiatul a vorbit la telefon cu mama lui pe 23 mai, iar de atunci nu le-a mai dat niciun semn de viaţă. Pe 5 iunie, însă, femeia a primit cumplită veste.

Mariana Popescu, mama tânărului decedat: „M-a sunat un comisar de la poliţie, mi-a spus că vrea să îmi spună personal ceva. M-a întrebat dacă am pe cineva în Anglia, cum îl cheamă şi mi-a spus că are un accident. Şi mi-a spus că atât ştie. Am zis, ce accident? De maşină, de muncă, ce accident? Doamnă, nu ştim decât că a decedat, am venit să ne asigurăm că aţi fost informată.”, a declarat femeia pentru stirileprotv.ro.

Părinţii au aflat că băiatul lor a murit în data de 26 mai.

Românul  fost găsit fără viaţă, în camera unde locuia cu chirie, împreună cu nişte albanezi. Confor dambovitanews.ro, Andrei Popescu, tânărul în vârstă de doar 22 de ani, din comuna Răzvad – județul Dâmbovița a fost găsit mort, în propria cameră, cu venele tăiate dar și cu tăieturi pe piept și mai multe lovituri pe corp.

oferta.oceancredit.ro%20

Vezi și asta

Româncă din Italia dispărută fără urmă după ce a ajuns în stare gravă la spital. Apelul disperat al fiicei sale din Germania

Alina Ticu, o femeie româncă rezidentă în provincia italiană Brescia, a ajuns vineri, 31 iulie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta.oceancredit.ro%20