Atenție șoferi. Trei zile de restricții pentru TIR-uri pe Valea Oltului

TIR-urile nu vor putea circula timp de trei zile pe Valea Oltului, anunță Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Potrivit unui anunț CNAIR, circulaţia TIR-urilor altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane este interzisă în zilele de 29 si 30 noiembrie 2019, co ocazia Sfântului Apostol Andrei, și în ziua de 1 decembrie, Ziua Națională a României.

Restricțiile se alică pe DN7 Piteşti (intersecţia DN7 cu DN7C) – Râmnicu Vâlcea – Veştem (intersecţia DN7 cu DN1), vineri între orele 16.00-22.00, respectiv sâmbătă și duminică între orele 6.00 și 22.00.

Accident TIR DN1

Trei persoane au fost rănite, miercuri, 27 noiembrie în urma unui accident rutier în care au fost implicate un TIR și trei mașini, produs pe DN 1, în județul Brașov, a transmis Agerpres.

Potrivit IPJ Brașov, un șofer care conducea o mașină pe DN 1, dinspre Brașov, spre Sibiu, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un TIR și o altă mașină, care circulau din sens opus.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri