Home » Români de pretutindeni » Au fost prinşi asasinii Mihaelei, românca târâtă cu maşina şi izbită de un stâlp, în Italia

Au fost prinşi asasinii Mihaelei, românca târâtă cu maşina şi izbită de un stâlp, în Italia

Au fost prinşi asasinii Mihaelei, românca târâtă cu maşina şi izbită de un stâlp, în Italia. Doi italieni, rezidenți la Napoli, au fost arestați, după aproape trei luni de la moartea femeii care avea 50 de ani, a relatat Obeservator care cittează presa italiană.

Mihaela Stoicescu a fost victima unui jaf căruia i s-a opus, fiind ucisă de jefuitorii ei. Maurizio Buoniconti, 45 de ani, și Enrico Pace, 29 de ani, sunt acuzați că ar fi provocat moartea româncei, după ce îi furaseră mașina. Buoniconti a fost reținut și dus în arest, însă cel de-al doilea, Enrico Pace, a reușit să fugă și a fost dat în urmărire generală.

Totul s-a întâmplat pe 13 martie 2019, puţin după ora 13.00, în faţa oficiului poştal din Noventa Vicentina (provincia Vicenza).

Mihaela Stoicescu, în vârstă de 51 de ani, se afla la volanul maşinii marca Mercedes E Class Coupe, şi o ajuta pe nepoata sa, o tânără de 32 de ani, să scoată bani din mai multe distribuitoare automate de produse din comună. Totul după ce şeful nepoatei a rugat-o pe această să colecteze banii pentru că el nu avea timp, scrie.

La un moment dat, în timp ce nepoata a intrat în oficiul poştal pentru a scoate alţi bani, Mihaela Stoicescu, care se afla la volanul maşinii, a fost atacată de un bărbat care a deschis portiera din dreapta şi a împins-o afară din maşină.

Apoi, bărbatul s-a urcat la volan şi a efectuat mai multe manevre de mers înainte-înapoi, românca fiind încă agăţată cu mâinile de portieră.

În timpul atacului, românca s-a lovit violent cu capul de portieră şi apoi de şosea şi a murit pe loc, a relatat gazzettino.it.

Atacatorul a renunţat să mai fure maşina, motiv pentru care s-a urcat într-un autoturism marca Fiat Panda, în care un complice îl aştepta, şi a fugit de la locul faptei.

loading...

Vezi și asta

ITALIA: Român de 20 de ani, condamnat la 23 de ani de închisoare, pentru ASASINAREA unui bucătar italian

Madalin Constantin Palade, un român de doar 20 de ani, acuzat că a omorât un bucătar italian …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...