Badantă română din Italia prinsă la furat haine într-un magazin. Ascundea produsele în scaunul cu rotile al bătrânei asistate

Două femei de naționalitate română au fost denunțate de carabinieri pentru furt agravat în complicitate după ce au fost surprinse încercând să iasă cu mai multe produse neplătite dintr-un magazin din Centrul Comercial „I Gigli”, situat în localitatea Campi Bisenzio (provincia Firenze din Toscana).

Potrivit cotidianului digital Firenze Today, cele două românce au fost observate inițial de paznicii magazinului în timp ce se plimbau în mod suspicios prin magazin, împingând un scaun cu rotile pe care se afla o bătrână, asistată de una din cele două femei.

Paznicii le-au văzut apoi pe acele femei ieșind din magazin fără să cumpere nimic și le-au oprit pentru a le controla, descoperind astfel că aveau ascunse, în scaunul cu rotile al pensionarei, mai multe obiecte de îmbrăcăminte furate din magazin.Diferitele haine furate, unele pentru femei și altele pentru copii, aveau o valoare de circa 375 de euro, mai precizează sursa citată.

Produsele au fost restituite magazinului, iar cele două românce au fost denunțate în stare de libertate pentru furt agravat.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri