Home » Noutăți » Botoşani: Fetiţă de cinci ani, ucisă de propriul tată

Botoşani: Fetiţă de cinci ani, ucisă de propriul tată

O fetiţă în vârstă de cinci ani din localitatea botoşăneană Vânători a fost ucisă de propriul tată, aflat în stare avansată de ebrietate, în prezent, bărbatul fiind reţinut.

Tatăl a stat la muncă toată ziua, iar după ce a ajuns acasă a băut peste măsură, până târziu, povestesc rudele, conform stirileprotv.ro. La un moment dat, bărbatul s-a luat la ceartă cu soţia şi a pus mâna pe un cuţit. Mama bărbatului a intervenit însă şi şi-a scos nora din casă. Rămas singur, bărbatul şi-a înjunghiat fetiţa, care dormea.

“A venit acasă ţeapăn de beat. El mă ameninţa şi-mi spunea că într-o zi o să îmi facă o “bucurie (…) Ştiam că e agresiv, dar nu m-am gândit la aşa ceva . Ea a ţipat disperată şi am auzit-o şi am scăpat-o. El avea un belciug la uşa şi nu puteam intra. Acum am zis că sparg uşa şi tot intru, dar nu am mai putut face nimic”, a povestit mama bărbatului.

Mama şi bunica fetiţei au sunat disperate după ajutor, însă rana fetiţei era mult prea gravă.

„Am găsit o fetiţă de cinci ani ce prezenta o plagă la nivelul gâtului, rană incompatibilă cu viaţa. Nu s-a mai putut face nimic, nici măcar manevre de resuscitare”, afirmă medicul Cătălina Duhaniuc, de la Serviciul de Ambulanţă Botoşani.

Şi vecinii îl descriu pe bărbat ca fiind o persoană agresivă atât cu familia, cât şi cu ei.

“Era agresiv cu soţia şi copilul. O fugărea şi pe soţie şi pe copil. Şi la lume pe stradă sarea, îi înjura. Trebuia să facă el ceva” , spune un vecin.

Bărbatul de 34 de ani a fost încătuşat şi nu a opus rezistenţă, iar procurorii vor cere arestarea lui preventivă. Cazul a fost preluat de Parchetul Tribunalului Botoşani.
 

Vezi și asta

Tensiuni în Spania. Congresul a decis prelungirea carantinei până pe 7 iunie

Prim-ministrul spaniol, Pedro Sanchez, a anunţat că va extinde pentru a cincea oară carantina în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *