Home » Români de pretutindeni » Crimă în Italia. Un român de 29 de ani și-a ucis mama în vărstă de 48 de ani

Crimă în Italia. Un român de 29 de ani și-a ucis mama în vărstă de 48 de ani

O româncă în vârstă de 48 de ani a fost ucisă cu sânge rece, în Italia, chiar de fiul ei de 29 ani. Femeia era căsătorită cu un italian şi locuia în apropiere de Roma, împreună cu soţul, dar şi cu fiul dintr-o căsătorie anterioară.

Totul s-a întâmplat, miercuri 8 mai, în jurul orei 17.30, în localitatea Carpineto Romano, acolo unde tânărul român locuia cu mama sa, o femeie de 48 de ani, a relatat publicația italiană Il Messaggero.

Potrivit presei din Italia, cei doi locuiau într-un apartament situat într-un imobil de pe Via Leone XII, iar ieri s-au certat, ţipetele fiind auzite de vecini. După câteva ore, tânărul de 29 de ani a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat crima oribilă.

La faţa locului s-au deplasat autorităţile locale, trupul mamei românului fiind găsit, în apartament, într-o baltă de sânge. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa femeii. Carabinierii l-au reţinut pe românul de 29 de ani, care este fiul victimei dintr-o altă relaţie. În prezent, femeia era căsătorită cu un italian şi l-a luat şi pe fiul său în Italia.
Anchetatorii au descoperit că tânărul şi-a lovit mama cu un obiect în cap, iar lovitura a fost atât de puternică încât femeia a murit pe loc. Jurnaliştii italieni, citați de observator.tv, au aflat că tânărul român suferă de o boală psihică, iar o criză ar putea fi cauza oribilei crime.

Vezi și asta

Nu mai puțin de 793 de decese și 6557 de noi cazuri în Italia în ultimele 24 de ore

Încă 6.557 de cazuri de infecție cu noul coronavirus confirmate în Italia în ultimele 24 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

espressocafe.ro