Cum au fost ultimele zile din viața Denisei Răducu. Sărăcuța a trecut prin dureri incredibile

Denisa Răducu sau Denisa Manelista s-a stins din viață duminică, 23 iulie, răpusă fiind de o boală cruntă la ficat. Marți, 25 iulie, familia, prietenii, colegii, fanii sau oamenii care nu au cunoscut-o personal, dar au rămas impresionați de povestea ei, au condus-o pe ultimul drum în comuna sa natală Ștefănești de Drăgășani, din județul Vâlcea. 

Prin ce a trecut Denisa în ultima perioadă

Toată presa din România a relatat diverse subiecte de can can dar s-a vorbit destul de puțin de chinurile prin care tânăra a trecut în ultimele sale zile de viață Cum s-au scurs ultimele zile de viață ale Denisei Răducu? Din cauza cirozei și a degradării fizice provocate de boală, cântăreaţa a vomitat cantităţi mari de sânge a relatat România TV. 

Cântăreața ajunsese să aibă doar 23 de kilograme și vomita, regulat, cantități semnificative de sânge, așa cum s-a întâmplat și în ultimele zile din viața sa. După un astfel de episod, artista care avea doar 27 de ani, a intrat în comă, ne-au dezvăluit surse medicale. Duminică dimineață, în jurul orei 4, când familia a chemat ambulanța, ea a fost găsită în stop cardio-respirator, iar personalul medical nu a făcut decât să constate decesul, după o manevră de resuscitare rămasă fără rezultat.

Cu câteva ore înainte, artista a apucat să rostească doar câteva cuvinte, în prezența celor apropiați, care o vegheau. “Vă iubesc pe toți”, le-a spus aceasta.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri