Home » Noutăți » Două TIR-uri au luat fos aseară într-o parcare din Bistrița-Năsăud

Două TIR-uri au luat fos aseară într-o parcare din Bistrița-Năsăud

Un cap de TIR a fost cuprins de flăcări luni seara, 13 mai,  la Poiana Ilvei, județul Bistrița-Năsăud.  Flăcările s-au extins la un alt autocamion parcat în apropiere. Proprietarul a suferit un atac de panică, dar a refuzat transportul la spital, a transmis publicația Bistrițeanul.ro.

Din primele informații, TIR-ul cuprins de flăcări era parcat, dar exista riscul de propagare la alte autocamioane parcate în apropiere.

Autocamionul de la care a izbucnit incendiul a ars în totalitate, iar flăcările s-au extins rapid la un alt cap de TIR parcat în apropiere, care a fost afectat în proporție de 40%.

Primii care au ajuns la fața locului și au asigurat intervenția au fost voluntarii de la SVSU Poiana Ilvei. Operațiunile de stingere au fost sprijinite de pompierii de la Secția Sîngeorz Băi. Acestora le-au venit în ajutor 2 Autospeciale cu Apă și Spumă și un Echipaj de Prim ajutor.

Proprietarul, un bărbat de aproximativ 40 de ani a suferit un atac de panică, dar a refuzat transportul la spital. Vezimai jos imagini de la locul incidentului publicate de publicația Bistrițeanul:

loading...

Vezi și asta

Taximetrist bătut în Botoșani de un individ recalcitrant

Un taximetrist din municipiul Botoşani a fost agresat duminică de un bărbat, după ce i-a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...