Dragnea: DNA vrea să-mi ia copilul

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a fost invitat duminică, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, unde a răspuns la întrebările momentului, respectiv dosarul Belina, chemare la DNA a doi miniștri.

Despre chemarea lui Sevil Shhaideh la DNA
”Mi se pare un al doilea atac violent la guvern, ca e o HG care face parte din categoria celor de la transfer de proprietate din public la public, pe cinci ani. E un transfer nu către un privat, ci către o instituție publică, la Consiliul județean. 
Ieri, am aflat că un mare concern dorește să fac o investiție mare în România și are nevoie de un mare transfer de teren. Dar cine va mai face?”, a spus Liviu Dragnea.

Despre lacul Belina
”Este vorba de o suprafață de teren plină de bălării, care are și niște bălți. Această proprietate a fost transferată de la domeniul public al statului la domeniul public al Teleorman. Suprafața aparținea statului și era administrată de Apele Române și a fost trecuta la Consiliul Județean Teleorman și administrată de Consiliul Județean Teleorman”, a spus Dragnea.

Despre dosar. Dragnea: Am primit mesaje că vor să-mi ia și copilul

”Dosarul este o ficțiune, dar are consecințe reale. Două doamne ministru foarte importante, iar miza nici măcar nu cred că mai sunt eu. Miza cred că e PSD”, a spus șeful PSD.

”Am primit tot felul de informații în weekendul ăsta, că vor să ajungă și la fiul meu. Este o luptă între abuz și democrați, între metode de poliție politică și metode democratice”, a zis Dragnea.

 

Despre ce intenționează să facă

”Este un atac și la Călin Popescu Tăriceanu, la întreaga coaliție până la urmă. 

Acest teren a trecut din domeniul statului în dom public al județului Teleorman. Închirierea la aceste bălți se va încheia, vor venii alții sau tot aceiași”.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri