Home » Români de pretutindeni » Dramă pentru un român de 46 de ani în Italia. Lovit de tren, a murit în spital

Dramă pentru un român de 46 de ani în Italia. Lovit de tren, a murit în spital

Un român în vârstă de 46 de ani a fost lovit de tren în cursul nopții de luni spre marți, 4 iunie 2019, în localitatea Vignate de lângă Milano. Din motive necunoscute încă, conaționalul nostru se pare că se deplasa pe întuneric de-a lungul liniei ferate când a fost lovit din plin de tren, în timp ce se afla la nivel cu via Manzoni din localitate, a anunțat publicația italiană lamartesana.it.

Deși nu a decedat pe loc, bărbatul a suferit răni foarte grave, iar picioarele i-au fost amputate de roțile trenului. Mecanicul de locomotivă, care a declarat că l-a văzut pe bărbatul român că se afla pe linia ferată abia în ultimul moment, a alertat imediat autoritățile, iar la fața locului au sosit în scurt timp carabinierii din Cassano d’Adda și agenții de la Poliția feroviară, apoi a sosit și o ambulanță.

Conaționalul nostru a fost transportat astfel la spitalul San Raffele din Segrate unde medicii au făcut tot posibilul pentru a-i salva viața, dar după 12 ore de chin acesta a decedat pe patul de spital.

Autoritățile investighează acum pentru a face lumină asupra motivelor pentru care bărbatul român de 46 de ani se afla pe șinele de cale ferată în cursul nopții.

oferta.oceancredit.ro%20

Vezi și asta

Alți 40 de români, muncitori în Germania, infectaţi cu noul coronavirus. Autoritățile caută soluții pentru cei care doresc să revină în ţară

Încă aproximativ 40 de români care lucrează ca sezonieri la o fermă din regiunea germană …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta.oceancredit.ro%20