Home » Români de pretutindeni » Ea este românca moartă ieri într-un autocar în Italia. Andreea avea 30 de ani și era mamă a trei copii

Ea este românca moartă ieri într-un autocar în Italia. Andreea avea 30 de ani și era mamă a trei copii

Andreea Irina Mailat în vârstă de 30 de ani, a murit ieri răpusă de un infarct într-un autocar Atlassib cu ajutorul căruia ajunsese la Padova, în Italia. Mamă a trei copii, de 14, 7 și 5 anișori, Andrea locuia în Hunedoara și venea în Peninsulă pentru a munci ca îngrijitoare.

Andreea Irina Mailat s-a pornit de acasă în lumea mare să poată pune o pâine pe masa celor 3 copii ai ei. A plecat spre Italia, unde avea să înlocuiască pe un post de îngrijitoare o prietenă timp de două luni de zile, că mai mult nu prea putea sta. Are acasă copii mici, care au nevoie de ea și care acum îl întreabă pe tatăl lor: „De ce nu sună mami? A ajuns cu bine, ce zice?” „Nu le-am spus încă ce s-a întâmplat cu Andreea, mi-e frică și nu știu cum să le spun, deocamdată au văzut că se adună lume la noi și le-am zis că lui mami i s-a făcut rău tare și este internată într-un spital din Italia”. Nenorocirea decesului soției și toate grijile s-au abătut deodată pe umerii tatălui: „Mi-am luat concediu fără plată pentru o perioadă, să pot sta cu copiii. a declrat soțul româncei decedate pentru o publicație românească din Italia.

Tragedia a avut loc în cursul zilei de ieri, 1 martie 2018, când Andreea Irina Mailat în vârstă de numai 30 de ani a fost găsită fără viață în interiorul unui autocar „Atlassib Italia Srl”, parcat la sediul firmei din via Marconi a localității Caselle di Selvazzano Dentro, provincia italiană Padova.

În prezent, trupul neînsuflețit al conaționalei noastre se află la morga spitalului din Padova, soțul Cristi Mailat împreună cu ceilalți membri ai familiei așteaptă confirmarea de a putea să o ia acasă.  O nenorocire la care nimeni nu se aștepta, o moarte neprevăzută căzută ca un trăznet pe capul acestor oameni, ai acestor copii care vor trebui să crească fără mamă.

Cine vrea să-i ajute familia româncei îl poate contacta pe soțul Andrei, Cristi Mailat la numărul de telefon: 0040/ 774685837.

oferta.oceancredit.ro%20

Vezi și asta

Italia a prelungit starea de urgență până la 15 octombrie: „O alegere inevitabilă, chiar obligatorie”

Parlamentul italian a votat miercuri prelungirea stării de urgenţă până pe 15 octombrie pentru a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta.oceancredit.ro%20