Home » Români de pretutindeni » Ea este românca omorâtă în bătaie în Germania, în proria casă
Flori p romanca de 37 de ani ucisa in Germania

Ea este românca omorâtă în bătaie în Germania, în proria casă

Cadavrul unei tinere românce a fost descoperit miercuri dimineața, 8 ianuarie,  într-un apartament situat la mansarda unui bloc din Borgholzhausen, districtul Gütersloh din Germania. Femeia a fost identificată. Se numește Flori P. și are 37 de ani.

Flori, o româncă de 37 de ani, a fost ucisă în apartamentul său din Borgholzhausen. Trupul neînsuflețit a fost lăsat să zacă pe podea, într-o baltă de sânge, cu multiple semne de violență. Trei persoane, inclusiv o femeie, au fost reținute de polițiști.

Potrivit unui comunicat de presă comun al parchetului și Poliției din Bielefeld, iubitul româncei, un conațional de 36 de ani, a fost cel care a informat autoritățile, în jurul orei 8.00, îngrijorat că femeia nu i-a deschis ușa apartamentului. Cei doi avuseseră o ceartă, iar bărbatul plecase de acasă, conform informațiilor de la acel moment.

Doi bărbați, dar și o femeie, au fost reținuți de polițiștii germani, ca fiind suspecți în legătură cu această crimă, însă nu au recunoscut nimic, spun surse din anchetă, citate de Bild. Potrivit profilului ei de Facebook, românca este căsătorită. Poliția nu a vrut să spună dacă soțul ei se număra printre bărbații arestați.

Flori P. locuia de mai mulți ani în Borgholzhausen, iar vecinii spun că eo vedeau frecvent însoțită de un bărbat. Deocamdată însă, polițiștii germani nu au precizat dacă acest bărbat e printre suspecți și nu au dat informații despre motivul crimei.

oferta.oceancredit.ro%20

Vezi și asta

Italia prelungește carantina pentru persoanele care vin din România

Italia extinde obligaţia de izolare la domiciliu pentru persoanele care vin din România şi Bulgaria. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta.oceancredit.ro%20