FOTO: Accident teribil între 4 TIR-uri în Germania. Un șofer de TIR a murit și alți doi sunt în comă

Imagini cumplite au fost surprinse în Germania, la un accident în care au fost implicate 4 camioane. Un şofer a murit pe loc după impact, colegul lui şi un alt şofer sunt în comă. 

52 de pompieri din Lauenau, Rodenberg și Pohle au fost mobilizaţi miercuri de dimineaţă, 29 mai,  la un accident cu 4 camioane pe A2, în Germania. Un TIR de 40 de tone a ignorat un blocaş în trafic şi a intrat într-un camion de mobilă.

Coliziunea sa produs în jurul orei 8. Şofer de camion în vârstă de 52 de ani nu a observat că cel din faţa sa fârnează şi l-a lovit atât de violent, încât l-a proiectat între alte două camioane care circulau cu viteză extrem de mică în faţa lui.

Şoferul camionului plin cu mobilă a murit pe loc, strivit în cabină, în vreme ce colegul lui, 41 de ani a scăpat cu viaţă dar e în comă. La fel e şi şoferul de 52 de ani vinovat de accident.

Două elicoptere medicale au sosit la locul accidentului şi au preluat victimele în stare gravă.

Traficul a fost oprit mai multe ore pe autostradă, imaginile fiind absolut cumplite. Două cabine de TIR strivite, mărfuri împrăştiate pe şosea, pompieri şi medici încercând să salveze victimele. Vezi mai jos imagini de la locul accidentului publicate de presa germană:

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri