Home » Români de pretutindeni » Gest incredibil al unui român în Italia. A jefuit un bar dar s-a întors să plătească nota de plată

Gest incredibil al unui român în Italia. A jefuit un bar dar s-a întors să plătească nota de plată

Un român s-a întors să achite nota de plată în barul pe care tocmai îl jefuise, în Italia. Mai întâi a băut, apoi a comis jaful, a plecat și s-a întors să plătească ce consumase.

Un român a jefuit un bar din localitatea Sarezzo, provincia Brescia, iar după câteva minute s-a întors la locul faptei ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, scrie publicația quibrescia.it. Jaful a avut loc joi noaptea, 3 iulie,  iar desfășurarea evenimentelor a fost inedită.

Românul în vârstă de 27 de ani a fost mai întâi client al barului. La un moment dat, l-a anunțat pe barman că merge la un bancomat să scoată bani, ca să achite nota de plată.

El și-a schimbat hainele și a revenit cu fața acoperită de o mască și cu un cuțit de bucătărie în mână. Românul a reușit să fure o sumă mică de bani și bilete de loterie răzuibile în valoare de 600 de euro, apoi a fugit.

Românul s-a schimbat la loc și a intrat din nou în bar să achite consumația. Un martor și camerele de supraveghere l-au dat de gol.
Polițiștii, alertați între timp de patron, l-au arestat. O geantă cu banii și biletele furate a fost găsită în apropierea barului.

oferta.oceancredit.ro%20

Vezi și asta

Un copil român de 12 ani din Italia a sunat la carabineri: Tata zice că vrea să ne omoare pe toți!

”Tata zice că vrea să ne omoare pe toți!” Acestea au fost cuvintele pe care …

Un comentariu

  1. La Amanet,mașina ta este mai protejată decât acasă. Cu o experiență de 10 ani în domeniul împrumuturilor, echipa noastră vine în întâmpinarea nevoilor tale cu soluții ingeniose și, mai ales, care pot fi adaptate contextului tău.
    Contactează-ne și lasă-ne să te ajutăm să îți tragi problemele pe dreapta chiar azi!
    Informatii tel 0724998826
    http://www.amanetcar.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta.oceancredit.ro%20