Home » Noutăți » Ghinion teribil pentru un șofer român de TIR. A ajuns de urgență la spital după ce i-a explodat o roată în față

Ghinion teribil pentru un șofer român de TIR. A ajuns de urgență la spital după ce i-a explodat o roată în față

Ghinion teribil pentru un șofer roman de TIR care a ajuns de urgență la spital după ce i-a explodat o roată în față, marți 13 august, a relatat publicația Evenimentul de Moldova.

Şoferul unui TIR, un bărbat de 59 ani, a fost adus cu ambulanţa de la Compartimentul de Primiri Urgenţe de la Târgu Neamţ, după ce i-a explodat în faţă cauciucul unei roţi.

Bărbatul a povestit personalului medical că în seara zilei de marţi a obsevat în oglinda maşinii fum de la o roată, s-a apropiat şi în acel moment cauciucul a explodat.

El a fost adus la Spitalul „Sf.Spiridon” din Iaşi, cu arsură de gradul III pe aproximativ 20% din suprafaţa corporală. Din cauza suflului, bărbatul s-a ales şi cu un traumatism la globul ocular stâng. Bărbatul a fost internat la terapie intensivă la Clinica de Chirurgie Plastică şi Reparatorie.

Vezi și asta

O româncă a primit 50.000 de euro de la iubit, în Austria, apoi l-a părăsit. Bărbatul a prins-o și a stropit-o cu benzină

O româncă a primit 50.000 de euro de la iubit, în Austria, apoi l-a părăsit. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *