Home » Noutăți » Grav accident în Tulcea, transmis pe Facebook. Un șofer beat a ucis o femeie însărcinată, un copil de 3 ani și pe bunica acestuia intrând în curtea unei case

Grav accident în Tulcea, transmis pe Facebook. Un șofer beat a ucis o femeie însărcinată, un copil de 3 ani și pe bunica acestuia intrând în curtea unei case

Un grav accident s-a produs în județul Tulcea, unde un șofer beat a ucis o femeie însărcinată, un copil de trei ani și pe bunica acestuia. Bărbatul în vârstă de 39 de ani gonea cu 150 de kilometri la oră în localitatea Văcăreni, unde a intrat în forță în curtea unei case, conform observator.tv.

Bărbatul conducea un BMW M6 decapotabil, mașină cu care a ieșit de pe șosea și a intrat într-o curte măturând persoanele pe care le avea în cale. Este vorba despre o bătrână în vârstă de 71 de ani, un copil de 3 ani și o femeie gravidă în 7 luni.

Bărbatul era LIVE pe Facebook în momentul producerii accidentului și a fost filmat în timp ce fugea de la locul accidentului.

În imaginile apărute în mediul online se poate observa cum șoferul este șicanat de o persoană care se afla pe bancheta din spate a mașinii în timp ce acesta conducea cu viteză. Live-ul a fost făcut pe Facebook de pe bancheta din spate. Omul în vârstă de 39 de ani care conducea beat este din Luncavița, iar înregistrarea drumului pe care au văzut-o internauții durează mai bine de două minute.

La un moment dat, cu ceva alcool la bord, șoferul a pierdut controlul mașinii și a zburat de pe șosea intrând în curtea unei case din localitatea Văcăreni, unde a lovit patru persoane. Prietenii care erau cu el în autovehicul au fost răniți, iar acum se află în afara oricărui pericol. Bărbatul a reușit să scape, fugind de la fața locului, dar nu pentru mult timp.

Mașina a luat foc după impact, dar, așa cum se vede în imagini, incendiul a fost stins.

Polițiștii au reușit să îl prindă rapid pe şofer, la Luncaviţa, acolo unde locuieşte. L-au supus alcooltestului și au descoperit astfel că era băut. Rezultatul etilotestului a fost de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. Vezi mai jos imaginile teribile:

vivacredit.ro

Vezi și asta

Român din Marea Britanie, întors în concediu în România, bătut și umilit de polițiștii români

Un bărbat din Cluj care locuiește de câțiva ani în Marea Britanie susține că a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

vivacredit.ro