În Olanda au apărut afișe care susțin că România a transformat UE într-un coșmar

Un jurnalist al ziarului Adevărul a prezentat astăzi imagini șocante din Olanda, unde imediat după aflarea votului din Marea Britanie și a confirmării BREXITU-lui au apărut afișe care conțin mesaje cu adevărat jignitoare la adresa românilor și a României.

Cristian Unteanu a publicat astăzi poze cu afișe care au fost lipite pe panouri în diferite zone ale Olandei și care pun întrebarea de ce trebuie să plece din UE Marea Britanie și nu România. Mai mult jurnalistul susține că atât ambasada României la Haga cât și ministerul de externe știu despre aceste afișe și nu au luat nici o poziție oficială deoarece României îi place să stea cu capul plecat.

Din afișele lipite pe străzile olandeze rezultă că România a făcut un coșmar din visul european și prin urmare țara noastră ar trebui să părăsească blocul comunitar și nu Marea Britanie. Lipsa de reacție a autorităților române poate genera o atmosferă de ostilitate împotriva românilor, mai adaugă jurnalistul Cristian Unteanu.

Ne alăturăm și noi demersului jurnalistului Cristian Unteanu și solicităm statului român să reacționeze la astfel de mesaje denigratoare la adresa românilor și a României, mesaje care pot influența extrem de negativ percepția asupra românilor în general.

Vezi mai jos una din pozele cu afișe apărute în Olanda și articolul integral de pe ziarul adevarul.ro aici.

afis anti românia in olanda

După ce am căutat pe internet siteul care apare în pozele prezentate de jurnalistul român am descoperit o adevărată campanie împotriva românilor. Pe scurt cei care conduc această campanie susțin că Marea Britanie a ieșit din UE din cauza României și că Olanda ar trebui să facă la fel. Din cele prezentate pe acest site acest atac la adresa României , început încă din 15 iunie 2016, pare dus de susținători ai etnicilor maghiari care susțin că România nu respectă diversitatea etnică și lingvistică. Vezi aici siteul care atacă România și o vrea plecată din UE.

Citește și: Ce spune un român din UK despre cum privesc britanicii imigranții după referendum

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri