Home » Noutăți » Incident teribil. O româncă de 26 de ani și copilul său de 2 ani au căzut dintr-un tren

Incident teribil. O româncă de 26 de ani și copilul său de 2 ani au căzut dintr-un tren

O tânără de 26 de ani și fiul ei de doar doi ani, din Neamț, au ajuns la spital după ce au căzut dintr-un tren aflat în mers.

Incidentul s-a petrecut miercuri, 3 aprilie, în municipiul Roman, a transmis  știrineamț.  Se pare că tânăra s-a dezechilibrat, la un moment dat, și a căzut din trenul aflat în mișcare împreună cu copilul său. Conform SAJ Neamț, tânăra a fost preluată de un echipaj cu asistent medical şi predată la CPU a Sp. Municipal Romancu diagnosticul: traumatism cranio-cerebral, traumatism membre superioare. Pentru copil, situația este mai gravă.

Acesta a fost preluat de un echipaj cu asistent medical şi predat la CPU a Sp. Municipal Roman cu diagnosticul: vărsături, somnolent, fractură de bază occipitală. Din Roman a fost preluat de un echipaj cu medic în vederea efectuării transferului interclinic la Cl. N.C. „N. Oblu” Iaşi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă

loading...

Vezi și asta

Colegiul Național Mihai Eminescu din Botoșani angajează paznic de noapte

Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...