Elicopterul intervenit pentru a transport-o pe fetiță la spital. Foto: primamonza.it

Italia: Fetiță română de 2 ani în stare gravă după ce a cazut de la balcon

Accidentul s-a petrecut în cursul serii de miercuri, 20 mai, într-un cartier de la marginea centrului istoric al localității italiene Concorezzo, provincia Monza e Brianza, unde o fetiță româncă de 2 ani a căzut din balconul locuinței sale și a suferit mai multe răni.

Potrivit ziarului Corriere della Sera, clădirea unde a avut loc accidentul se află pe via Leonardo Da Vinci, iar în acel moment, în casă, se aflau mama fetiței, o femeie româncă în vârstă de 37 de ani și fratele fetiței, un adolescent de 14 ani. Micuța noastră conațională se pare că a reușit să se cațăre pe balustrada balconului pentru a privi în jos atunci când s-a dezechilibrat și a căzut de la o înălțime de circa 3 metri. Conform sursei citate, în acel moment mama fetiței pregătea cina, iar fratele ei se uita la televizor.

Impactul cu solul i-a provocat mai multe fracturi, precum și o rană la cap, iar la fața locului a fost chemată o ambulanță. Personalul medical a cerut însă intervenția unui elicopter pentru a transporta-o pe fetiță de urgență la spitalul din Bergamo.

„E în stare foarte gravă”, a spus un vecin citat de presa locală.

Starea gravă de sănătate a fetiței se pare că a fost confirmată și în această dimineață de către medicii care o îngrijesc care au precizat că aceasta a suferit o hemoragie cerebrală și se mențin rezervați în privința șanselor de supraviețuire. Carabinierii din localitate au deschis o anchetă pentru stabili circumstanțele exacte în care a avut loc accidentul.

Vezi și asta

Video: Dezastru în ultimele zile în Germania: Bilanţul creşte la 133 de morţi în urma inundațiilor

Cel puţin 160 de oameni au murit în inundaţiile care au acoperit porţiuni întregi din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *