Home » Români de pretutindeni » Italia: Îngrijitoare româncă moartă înainte de Crăciun, i s-a făcut rău în stradă

Italia: Îngrijitoare româncă moartă înainte de Crăciun, i s-a făcut rău în stradă

Maria Visan, o femeie de 49 de ani din Motru, județul Gorj, a murit înainte de Crăciun, la un spital din Messina. Lucra la Marsala, localitate din Sicilia, de peste 10 ani, ca îngrijitoare, scrie pandurul.ro

Femeia se afla pe stradă si a acuzat o stare de amețeală. Nu a mai apucat decât să ajungă la spital, însă medicii nu au mai putut să îi salveze viața. Maria avea doi copii, în vârstă de 27 si 29 de ani.

Acasă, în România, fostul soț  a mers la Primăria din Motru, pentru a cere ajutor la repatrierea trupului neînsuflețit al soției.

”A venit si ne-a povestit tragedia. Vom ajuta si noi cum putem, vedem ce este necesar”, a declarat primarul localității, Gigel Jianu.

Băiatul Mariei a ajuns deja în Italia, pentru a se ocupa de formalitățile necesare repatrierii mamei sale acasă. Din păcate, un alt destin curmat prea devreme, printre străini, o dramă care parcă tinde să devină a noastră, a românilor plecați departe de casă.

loading…


Vezi și asta

Au fost prelungite restricțiile pentru românii din UK, cei care se întorc în România intră în izolare. NU se reiau zborurile

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a decis luni,29 iunie,  menținerea valabilității listei cu țări pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *