Italia: Moarte suspectă pentru o româncă în vârstă de 35 de ani. Doi medici cercetați

Doi medici din Italia, provincia Lecce, în Puglia, sunt cercetați în stare de libertate în urma decesului unei femei de naționalitate română în vârstă de 35 de ani care lucra ca îngrijitoare.

Aceștia sunt acuzați că au tratat cu superficialitate femeia, care la puțin timp după ce a fost consultată de ei și asigurată că nu suferă de nimic grav, a decedat. Conaționala noastră ar fi murit din cauze naturale, dar medicul legal care va efectua examenul de autopsie în următoarele ore va declara cu exactitate ce a cauzat moartea româncei.

Femeia se numea Ionica Grigoraș, locuia în Salve, provincia Lecce și s-a simțit rău joi după-amiază în timp ce era la piață. Ulterior, după apelul la 118, a fost transportată cu ambulanța la spitalul din Tricase. Acolo a fost supusă unei serii de verificări din care nu a rezultat să sufere de vreo anomalie particulară. Doctorii i-au prescris doar un tratament antibiotic și au lăsat-o să plece acasă.

În dimineața următoare, tânăra femeie simțindu-se rău, ar fi mers la medicul de familie care, după vizită, a asigurat-o că nu suferă de nimic grav, spunându-i să continue tratamentul cu antibiotice. S-a întors acasă și până în seară, femeia româncă a decedat. Pe baza rezultatelor primelor examinări ale trupului neînsuflețit, moartea s-ar fi produs din cauze naturale.

În cursul zilei de astăzi se va efectua autopsia pentru a se putea stabili cu precizie cauzele decesului.

Investigațiile sunt efectuate de către carabinierii unității Tricase și de colegii de la unitatea Salve, provincia Lecce, a transmis ieri, 18 iunie 2018, Lecce News.

 Locuri de muncă în Olanda pentru români în iunie 2018. Fără taxe și comisioane, salarii decente, cazare oferită în pachetul de angajare. 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri