Home » Români de pretutindeni » Italia: O badantă și iubitul său român arestați pentru un jaf de 40 de mii de euro

Italia: O badantă și iubitul său român arestați pentru un jaf de 40 de mii de euro

O italiancă în vârstă de 42 de ani a fost arestată la Pavia, în Lombardia, împreună cu iubitul ei, un bărbat de origine română, după ce au pus la cale un furt în casa unei bătrâne de 97 de ani unde femeia italiancă lucrase ca îngrijitoare. Cei doi se numesc Marius Ciprian Clipaciuc, în vârstă de 33 de ani și Antonella Longobardi, 42 ani.

În prezent, cei doi infractori sunt reținuți în închisoarea din Salerno în așteptarea interogatoriilor, informează La Provincia Pavese.

Cei doi au reușit să fure din casa bătrânei care locuiește pe Viale Indipendenza din Pavia, bani și bijuterii în valoare de 40.000 de euro. Bărbatul român și femeia italiancă au fost găsiți și arestați în aceste zile de carabinieri la Pagani, în provincia Salerno.

Furtul a avut loc câteva luni în urmă, pe când femeia italiancă terminase de înlocuit pe postul de îngrijitoare respectiv o altă „badantă”. Autorul material al jafului a fost de fapt bărbatul român, acesta a intrat în casa bătrânei cu cheile procurate de partenera sa. Aceasta făcuse o copie a cheilor de la intrare și i le dăduse bărbatului pentru a putea intra cu ușurință în locuința pensionarei.

A început Black Friday 2018 pe cel mai mare magazin online din România. Peste un milion de produse cu reduceri de până la 90%. Vezi aici ofertele.

 

Vezi și asta

Trei tinere românce grav rănite, în această dimineață, în Italia

Un grav  accident de mașină a avut loc în zorii zilei de 1 noiembrie, după …