Home » Români de pretutindeni » Italia: Român mort la 4 luni după ce a leșinat la serviciu, dar a fost declarat apt de muncă de medici

Italia: Român mort la 4 luni după ce a leșinat la serviciu, dar a fost declarat apt de muncă de medici

Anchetă la spitalul Ca’ Foncello din orașul italian Treviso după ce un muncitor român în agricultură a murit în cursul zilei de duminică, 3 noiembrie 2019. În urmă cu patru luni, conaționalul nostru a căzut la pământ când se afla la locul de muncă, pe un câmp și a fost dus la spital, dar a fost externat apoi, la scurt timp, fiind declarat apt de muncă din nou.

Florin Pogol, în vârstă de 50 de ani, angajat al unei societăți agricole din provincia Treviso, s-a simțit rău în luna iulie a acestui an, în timp ce era la muncă, pe câmp și s-a prăbușit la pământ în fața colegilor săi.

Muncitorul român a fost transportat atunci la spitalul Ca’ Foncello unde medicii au spus că motivul acestei stări de rău s-ar fi datorat căldurii exagerate din acea perioadă, complice fiind și vârsta bărbatului care nu mai era la prima tinerețe. Conaționalul nostru a fost externat apoi, fiind declarat de medici apt de muncă din nou, iar acesta s-a întors pe câmp.

În urmă cu o săptămână însă, bărbatul român de 50 de ani s-a prezentat din nou la secția Urgențe din cadrul aceluiași spital unde se plângea de o stare de slăbiciune foarte mare. După primele analize, muncitorul român a fost internat în spital, iar zi după zi starea sa de sănătate se agrava tot mai tare. În cursul zilei de duminică, Florin Pogol a murit pe patul de spital după ce inima sa a încetat să mai bată.

Procuratura din Treviso a deschis o anchetă în acest sens și a dat ordin să fie efectuată autopsia pe corpul neînsuflețit al bărbatului român, scopul fiind acela de a înțelege dacă medicii au făcut o greșeală acum patru luni, când l-au declarat pe Florin apt de muncă și dacă decesul său putea fi evitat.

loading...

Vezi și asta

Trei români arestați în Spania pentru exoloatarea unui alt român. Îl obligau să cerșească 18 ore pe zi

Trei români au fost arestaţi la Barcelona, în Spania, după ce au fost acuzaţi că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...