Italia: Șofer român de TIR amendat cu 6000 de euro pentru un transport de miei

Agenții italieni de la Poliția Rutieră din localitatea Vilesse, provincia Gorizia, au oprit sâmbătă, 24 martie 2018, un TIR românesc care transporta nici mai mult, nici mai puțin, de 750 de miei, care urmau să ajungă la o măcelărie din Lazio.

Potrivit ziarului Il Gazzettino, cei 750 de miei erau îngrămădiți în TIR, în condiții deplorabile, fără apă și aproape fără aer, 2 dintre aceștia fiind găsiți morți la descărcare.

Din verificările ulterioare a reieșit că șoferul nu dispunea de autorizație pentru transport pentru o distanță așa mare (România-Italia) iar TIR-ul nu era prevăzut pentru o încărcătură de o asemena amploare, animalele neavând  spațiu nici măcar pentru a se mișca, mai scrie sursa citată.

După ce mieii au fost transportați la o fermă din Villafranca, provincia Padova, unde au fost descărcați pentru îngrijiri din partea veterinarilor, TIR-ul a fost escortat de polițiști înapoi la Vilesse unde a fost pus sub sechestru administrativ deoarece șoferul nu avut bani să plătească numeroasele sancțiuni aplicate, care depășesc 6.000 de euro.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri