Italian condamnat la închisoare pentru că a înjurat o româncă

Un bărbat din Italia a fost condamnat la închisoare de o instanță, pe motiv că a înjurat o româncă din cauza unui loc de parcare. Speriată, femeia a cerut ajutorul Poliției deoarece italianul începuse să-i lovească mașina.

Incidentul a avut loc pe o stradă din Roma, pe 7 decembrie 2017. Maria Călin, o secretară de 39 de ani, care lucra ca secretară la o firmă din capitala Italiei, și-a parcat mașina regulamentar, în fața unui șofer italian grăbit. Pentru că românca a parcat mai rapid decât el, italianul a început să claxoneze nervos și să o înjure pe femeie.

„Eşti o extracomunitară. Arată-mi permisul tău de ședere, ești o străină, locul e al meu”, a strigat Fabio Scipione, conform publicației roma.corriere.it, citată de observator.tv.

Românca a sunat la Poliție și a așteptat în mașină sosirea unui echipaj. Între timp, italianul a continuat să o înjure pe femeie și i-a lovit mașina.

În momentul în care polițiștii au sosit la fața locului, femeia le-a povestit ce s-a întâmplat. Afirmațiile sale au fost confirmate de un alt italian, patronul unei pescării din zonă, care a asistat la scandal. Italianul a încercat în zadar să le explice polițiștilor că vrea să-și ceară scuze.

A recunoscut că și-a ieșit din fire pe motiv că „e greu să găsești un loc de parcare”. În urmă cu câteva zile, dup doi ani de procese, o instanță de judecată l-a condamnat pe italian la cinci luni de închisoare, pentru violență, insulte radiale și distrugerea mașinii româncei.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri