Home » Români de pretutindeni » Italia:Tată român de 38 de ani arestat pentru că își ținea copilul în lanțuri

Italia:Tată român de 38 de ani arestat pentru că își ținea copilul în lanțuri

Un român în vârstă de 38 de ani a fost arestat la Ladispoli, o localitate pe malul mării Tireniene, în apropiere de Roma, după ce și-a ținut copilul legat cu lanțuri în casă timp de două zile, fără mâncare și fără apă, pentru a-l pedepsi, informează Corriere Adriatico.

Copilul a reușit să se dezlege, iar o vecină a anunțat autoritățile. Carabinierii de la unitatea din Civitavecchia l-au arestat pe român pentru sechestru de persoană și violență în familie.

 În seara zilei de duminică, 7 aprilie, o femeie italiancă a sunat la numărul de urgențe 112 și a semnalat că la domiciliul său s-a prezentat un minor, băiatul vecinilor, cu lanțuri la picioare și într-o avansată stare generală de disconfort fizic și slăbiciune.

Băiatul i-a povestit vecinei că a fost sechestrat de tatăl său timp de două zile și a reușit să scape dezlegându-și lanțurile care îl legau de pat. Inițial, tatăl și fiul au avut o ceartă în urma căreia băiatul a plecat de acasă.
Abia întors, tatăl său a hotărât să îl pedepsească și l-a legat cu lanțuri de pat lăsându-l fără apă și fără mâncare timp de două zile. Profitând de lipsa tatălui, băiatul a reușit să se dezlege și să ceară ajutor la vecini. În urma cercetărilor, carabinierii l-au arestat pe bărbatul român și l-au trimis în judecată pentru sechestru de persoană și violență domestică.

ietraditionala.com%20

Vezi și asta

Șofer român de TIR mort în Spania. A fost lovit pe banda de urgență

Un tânăr şofer român de TIR a murit spulberat de o maşină în Spania, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ietraditionala.com%20