Home » Români de pretutindeni » Italia:Tată român de 38 de ani arestat pentru că își ținea copilul în lanțuri

Italia:Tată român de 38 de ani arestat pentru că își ținea copilul în lanțuri

Un român în vârstă de 38 de ani a fost arestat la Ladispoli, o localitate pe malul mării Tireniene, în apropiere de Roma, după ce și-a ținut copilul legat cu lanțuri în casă timp de două zile, fără mâncare și fără apă, pentru a-l pedepsi, informează Corriere Adriatico.

Copilul a reușit să se dezlege, iar o vecină a anunțat autoritățile. Carabinierii de la unitatea din Civitavecchia l-au arestat pe român pentru sechestru de persoană și violență în familie.

 În seara zilei de duminică, 7 aprilie, o femeie italiancă a sunat la numărul de urgențe 112 și a semnalat că la domiciliul său s-a prezentat un minor, băiatul vecinilor, cu lanțuri la picioare și într-o avansată stare generală de disconfort fizic și slăbiciune.

Băiatul i-a povestit vecinei că a fost sechestrat de tatăl său timp de două zile și a reușit să scape dezlegându-și lanțurile care îl legau de pat. Inițial, tatăl și fiul au avut o ceartă în urma căreia băiatul a plecat de acasă.
Abia întors, tatăl său a hotărât să îl pedepsească și l-a legat cu lanțuri de pat lăsându-l fără apă și fără mâncare timp de două zile. Profitând de lipsa tatălui, băiatul a reușit să se dezlege și să ceară ajutor la vecini. În urma cercetărilor, carabinierii l-au arestat pe bărbatul român și l-au trimis în judecată pentru sechestru de persoană și violență domestică.

loading...

Vezi și asta

Trei români arestați în Spania pentru exoloatarea unui alt român. Îl obligau să cerșească 18 ore pe zi

Trei români au fost arestaţi la Barcelona, în Spania, după ce au fost acuzaţi că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...