Locuri de muncă temporare în Olanda pentru români cu plecări începând cu luna iunie 2017

O firmă de recrutare cu renume pe piața locurilor de muncă din Olanda își anunță prezența în România. Work Today are deja o experiență extrem de relevantă în recrutare de muncitori pentru Olanda în țări ca Polonia, Ungaria și Spania și este considerată un din cele mai bune companii de profil pentru recrutare forță de muncă pentru perioade determinate.

Sistemul de recrutare pe care îl va aplica Work Today în România va fi unul similar cu cel din celelalte țări în care compania are deja o experiență de lucru, de peste 17 ani de activitate.

Românii care vor să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă pot trimite CV-ul în limba engleză specificând în corpul mailului  postul pentru care aplică la adresele de e-mail[email protected]  [email protected]  sau pot îl contacta pe reprezentantul pentru România la tel 0040 756 791 644.

Desigur, în fiecare săptămână apar locuri de muncă noi așa că puteți intra în contact cu noi pentru a vă oferi informații despre ele. Work Today nu cere taxe de prelucrare a dosarelor candidații nefiind nevoiți să plătească nici un fel de taxe pentru a ajunge să muncească în Olanda.

Exemple de  locuri de muncă se oferă în Olanda pentru români începând cu luna iunie 2017:

Warehouse worker (loading and unloading)-  Holandia, Nijmegen – 8 weeks min. – 10,84 euro/hour  – detalii complete despre job AICI.

Warehouse worker (order picking)  – Holandia, Utrecht – 78 weeks – 9,71 euro/hour – detalii complete despre job AICI

Warehouse worker – Holandia, ’s-Hertogenbosch (Den Bosch) – 12 weekes- 9,29 Euro/hour – detalii complete despre job AICI.

Production line worker– Holandia, Goor – 26 weeks – 9,8 euro/hour – detalii complete despre job AICI.

Românii care vor să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă pot trimite CV-ul în limba engleză specificând în corpul mailului  postul pentru care aplică la adresa de e-mail[email protected]

Compania de recrutare va oferi asistență candidaților selectați pe toată durata petrecută în Olanda ( primire, conducerea la locul de cazare, identificarea de soluții de transport până la muncă, obținerea BNS (numărul de înregistrare la autoritățile fiscale olandeze) interviuri de evaluare a acomodării.

Vezi aici toate joburile oferite pentru români în Olanda în această perioadă.

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri