Marius, mort în Italia la 26 de ani: „Puiul mamei, ce mă fac eu fără tine?”

Durere de nedescris pentru Mihaela, o mamă româncă stabilită în Italia care trăiește în aceste zile drama vieții sale, după ce fiul ei, în vârstă de 26 de ani, a decedat în urma unui tragic accident. „Să știți că era un băiat de milioane, mereu pus pe glume și râsete”, ne-a transmis cineva într-un mesaj.

Marius Gabriel locuia în Cerea, provincia Verona din regiunea Veneto. El și-a pierdut viața într-un tragic accident de motocicletă petrecut sâmbăta grecută pe via Martiri della Libertà din Casaleone, la numai câțiva kilometri de casă.

Marius se deplasa cu motocicleta sa Honda roșie, în direcția Casaleone. În încercarea de a depăși o mașină care încetinea pentru a vira spre o stație de benzină, tânărul a lovit partea din spate a unui autoturism Toyota Yaris.

Impactul a fost devastator: Toyota a fost proiectată într-un stâlp de beton al stației de benzină, iar tânărul nostru conațional a fost aruncat pe carosabil.

Primele persoane care au intervenit au fost trecătorii, care au încercat să acorde primul ajutor. În scurt timp, echipajele medicale de la Verona, inclusiv un elicopter și două ambulanțe, au sosit la locul accidentului.

În ciuda eforturilor susținute ale medicilor de a-l resuscita pe tânăr, acesta a fost declarat decedat pe loc. Șoferița mașinii Toyota, care a suferit răni ușoare, a fost transportată la spitalul din Legnago pentru îngrijiri medicale.

 

Durerea pierderii tânărului este imensă pentru familie și prieteni. Mama sa, sosită în lacrimi la locul accidentului, și-a manifestat disperarea și pe rețelele de socializare:

„Puiul mamei, ce mă fac eu fără tine?!”, a scris ea alături de o fotografie cu Marius.

blank

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri