Home » Români de pretutindeni » Menajeră româncă din Italia acuză că a fost bătută de fiul unui celebru cântăreț din Peninsulă

Menajeră româncă din Italia acuză că a fost bătută de fiul unui celebru cântăreț din Peninsulă

Claudio d’Alessio, fiul celebrului cântăreţ italian Gigi d’Alessio, a fost trimis în judecată de procurorii din Roma în baza unui denunţ făcut de fosta menajeră, originară din România.

Românca, care s-a constituit parte civilă în proces, susţine că în iulie 2014 a fost trezită în timpul nopţii de Claudio d’Alessio şi iubita acestuia, Nicole Minetti – o fostă vedetă implicată în scandalul petrecerilor erotice ale lui Silvio Berlusconi şi condamnată pentru proxenetism. Cei doi ar fi declanşat un scandal iar apoi ar fi atacat-o pe românca de 52 de ani, care a ajuns la spital, scrie publicația italiană Tiscali News.

Incidentul ar fi avut loc în apartamentul din Roma al lui d’Alessio. Bărbatul are însă o altă variantă: el spune că s-a întors acasă în jur de miezul nopţii iar Minetti, pe atunci gravidă, a avut poftă de clătite. Ar fi trezit-o pe menajeră ca să o roage să le facă clătite, iar aceasta, nervoasă că i s-a stricat somnul, i-a atacat.

Ar fi vrut chiar să îi lovească cu un scaun dar d’Alessio a prins-o de mână la timp – potrivit versiunii lui. Femeia şi-a pierdut echilibrul şi s-a lovit, spune italianul, iar apoi a plecat din casă şi a inventat că ar fi fost bătută.

D’Alessio mai spune că menajera obişnuia să-i răspundă nepoliticos iubitei lui, spunându-i că nu e angajata ei. „Merg la sală şi am 1,90, credeţi că dacă atacam o femeie de 50 de ani avea nevoie doar de trei zile de îngrijiri”, a declarat el pentru Il Messaggero.

Pe de altă parte, românca susţine că nu a fost doar agresată, ci şi plătită la negru, fără niciu contract de muncă. Judecătorii vor decide acum cine are dreptate.

loading...

Vezi și asta

Român mort ieri în Italia, în urma unui tragic accident de circulație

Un grav accident de circulație a avut loc, duminică 8 decembrie, în Sambucetole di Amelia, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...