Home » Români de pretutindeni » Moarte tragică pentru un muncitor român de 43 de ani, ieri, în Italia

Moarte tragică pentru un muncitor român de 43 de ani, ieri, în Italia

Un bărbat român în vârstă de 43 de ani și-a pierdut viața vineri, 7 februarie, în pădurea din Villandro, provincia Bolzano (Trentino Alto Adige) ucis de trunchiul unui copac pe care tocmai îl tăiase. Niciun ajutor nu i-a mai putut salva viața, bărbatul a murit din cauza rănilor suferite, transmite publicația italiană Il Dolomiti.

Accidentul dramatic a avut loc în jurul orei 14.45, bărbatul român era muncitor sezonier în pădurea respectivă. El a rămas blocat între rădăcinile arborelui și a fost izbit la pământ de trunchiul greu al copacului care a căzut peste el. A suferit o lovitură puternică la cap care i-a fost fatală, medicii sosiți la locul accidentului au spus că muncitorul român a murit probabil instantaneu. Echipa de pompieri a avut nevoie de o oră pentru a reuși să scoată corpul bărbatului dintre rădăcinile mari ale copacului. Zona în care s-a produs tragedia era una cu teren abrupt, în mare parte cu pământ umed și înghețat.

S-a intervenit cu ajutorul elicopterului și au mai fost prezenți salvamontiștii și carabinierii care fac cercetări pentru a înțelege cu exactitate dinamica accidentului și pentru a stabili cine este responsabil de ceea ce s-a întâmplat.

oferta.oceancredit.ro%20

Vezi și asta

Italia prelungește carantina pentru persoanele care vin din România

Italia extinde obligaţia de izolare la domiciliu pentru persoanele care vin din România şi Bulgaria. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta.oceancredit.ro%20