Home » Români de pretutindeni » Moarte tragică pentru un român de 53 de ani în Italia. Ioan a fost strivit
Imagine de la locul tracicului accident. Foto la Nazione

Moarte tragică pentru un român de 53 de ani în Italia. Ioan a fost strivit

Un bărbat român în vârstă de 53 de ani a murit duminică , 17 mai, la Lastra a Signa, lângă Florența, în timp ce lucra pe un tractor de tăiat iarba, informează La Nazione. Pe o porțiune înclinată, vehiculul s-a răsturnat. Muncitorul s-a aruncat de pe tractor pentru a se salva de la cădere, dar a sfârșit sub el și a murit strivit de greutatea acestuia.

Ioan Hognogi era rezident la Porto di Mezzo și în timpul amiezii de astăzi se afla în via Gello, între Malmantile și Bracciatica, la bordul unui utilaj echipat cu un mecanism de recoltat furaje, o mașinărie folosită pentru tăierea ierbii. Nu se știe încă din ce cauză, conaționalul nostru a pierdut controlul tractorului în timp ce lucra pe o porțiune înclinată de teren. În încercarea de a se salva, bărbatul s-ar fi aruncat din tractorul în mișcare, dar acesta a căzut peste el lovindu-l și rănindu-l în mod fatal.

La fața locului au sosit ambulanța și elicopterul Pegasus de la 118. Echipajul medical de pe salvare a constatat decesul lucrătorului român, așadar serviciile elicopterului nu au mai fost necesare.

Vestea morții lui Ioan Hognogi a întristat profund comunitatea din Lastra a Signa și Porto di Mezzo, unde bărbatul locuia împreună cu soția și fiul său.

„Exprimăm condoleanțele noastre și suntem alături de familia și prietenii concetățeanului nostru care a murit într-un mod atât de tragic”, a transmis primarul Angela Bagni.

Carabinierii fac cercetări pentru a stabili dinamica accidentului și dacă angajatorul are vreo răspundere.

Vezi și asta

Spania: româncă dată afară pentru că a cerut condiții de muncă legale: «M-au aruncat în stradă cu 100 euro în buzunar»

Alina Elena V., o muncitoare română de 27 de ani, șomeră și cu multe vise, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *