Home » Noutăți » Nebunia lui Salam! Manelistul a povestit ce a urmat după ce a fost bătut în Italia: „A fost ultima cântare din viaţa mea“

Nebunia lui Salam! Manelistul a povestit ce a urmat după ce a fost bătut în Italia: „A fost ultima cântare din viaţa mea“

Florin Salam a transmis că este în siguranţă după ce a fost bătut la o nuntă din Italia la care a fost invitat să cânte. Manelistul susţine că a fost ţinut timp de 10 ore într-o cameră de hotel şi spune că nu va mai cânta niciodată.

Surse din anturajul manelistului au precizat pentru Libertatea că Florin Salam a reuşit să ia legătura cu prietenii săi din ţară şi le-a povestit că, după ce a fost lovit, a fost dus într-o cameră de hotel din Milano unde a fost ţinut timp de peste 10 ore de doi bărbaţi porecliţi Berică şi Versace. 
 
„Sunt în siguranţă acum, dar asta a fost ultima cântare din viaţa mea. Nu mai cânt niciodată. Nu se merită. Eu trebuie să ajung la familia mea în viaţă. De astăzi nu mai cânt“, le-a spus Salam apropiaţilor. 
 
Nu este cunoscut cu exactitate motivul altercaţiei, mulţi dintre cei prezenţi susţinând că totul a pornit de la dedicaţii, însă în ceea ce priveşte răpirea manelistului circulă informaţii potrivit cărora cei doi bărbaţi ar fi încercat să obţină de la manelist o sumă mare de bani în schimbul protecţiei.
 
Nu e prima oară însă când manelistul este implicat în astfel de altercaţii şi afirmă că nu va mai urca niciodată pe scenă. 
 
  

Vezi și asta

Șofer român de TIR agresat în Franța de ”vestele galbene”. I-au cerut bani să-l lase în pace

Un şofer român de TIR a fost blocat pe autostradă de „vestele galbene” şi agresat: …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *