Numărul deceselor din Marea Britanie, creștere îngrijorătoare. 412 morți în ultimele 24 de ore

Marea Britanie a anunțat miercuri, 27 mai, încă 412 decese cauzate de Covid-19, numărul oficial al victimelor ajungând la 37.460. Cifrele  Ministerului Sănătății arată că numărul zilnic de decese este cu 13,5% mai mare decât cifra anunțată miercurea trecută (363) – și de trei ori mai mare decât cea de ieri (134).

Oficialii au avertizat că cifra de ieri a fost mult mai mică decât de obicei, din cauza unei întârzieri înregistrare în weekend.

De asemenea, au anunțat astăzi alte 2.013 cazuri de îmbolnăvire, numărul oficial al celor infectați fiind de 267.240.

Oficiul Național de Statistică din Anglia indică faptul că 46.000 de oameni au murit din cauza coronavirusului, de la sfârșitul lunii ianuarie și până la jumătatea lunii mai.

Potrivit ONS, 42.173 de decese au avut loc în Anglia și în Țara Galilor, până la 15 mai. De asemenea, au fost 3.546 de morți în Scoția, până la 17 mai, iar în Irlanda de Nord au fost 664 de decese.

Un alt studiu, întocmit de o echipă de statisticieni de la Universitatea de Tehnologie din Singapore arată că în cazul în care virusul nu va fi eradicat total din Marea Britanie, un al doilea val de coronavirus ar putea avea loc la sfârșitul lunii septembrie.

Vezi și asta

Două TIR-uri şi o camionetă s-au făcut praf DN 6, între Orşova şi Turnu Severin. Unul dintre şoferi a murit strivit în cabină

Sfârşit cumplit pentru un tânăr hunedorean, şoferul unei camionete. Tânărul de 25 de ani a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *