Home » Noutăți » O femeie s-a aruncat de pe barajul de la Bâtca Doamnei, în Piatra Neamţ . A murit la spital

O femeie s-a aruncat de pe barajul de la Bâtca Doamnei, în Piatra Neamţ . A murit la spital

O femeie şi-a găsit sfârşitul, seara trecută, 27 octombrie, în Piatra Neamţ, după ce s-a aruncat de pe barajul de la Bâtca Doamnei. A fost scoasă din apă de pompieri însă, în ciuda eforturilor medicilor, aceasta a murit la spital. 

Femeia de 50 de ani era singură când a recurs la gestul extrem. Un trecător a vazut totul şi a alertat de urgenţă autorităţile.

„Eu trecusem de ea, am auzit zgomotul, dar am am zis că a aruncat o bucată de lemn, nici nu m-am gândit la asta şi m am întors înapoi. Pe mal a lăsat un batic, ochelarii şi o geaca. Nu a zis nimic, nicio vorbă, nimic”, a declarat martorul tragediei.

În scurt timp, la faţa locului au ajuns echipele de salvatori, urmând o operaţiune contracromonetru de salvare.

Scafandrii au intervenit de urgenţă şi au reuşit să o scoată pe femeie din apă.

„Am intervenit pentru scoaterea persoanei din apă cu barca pneumatică. Era inconştientă şi a fost predată echipajului prezent”, a transmis Mihai Suciu, de la ISU Neamţ.

Din nefericire, la o oră după ce a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe, femeia a decedat.

Poliţiştii au deschis un dosar de moarte suspectă şi încearcă acum să stabilească cu exactitate cum s-a produs tragedia. Deocamdată, nu se ştie identitatea victimei.

Vezi și asta

Cele mai populare parfumuri pentru femeile de peste 25 de ani. Lichidări de stoc făcute de cel mai mare magazin online din România

Femeia  după vârsta de 25  de ani! Se îmbracă altfel, se comportă cu mai multă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *