Home » Români de pretutindeni » O româncă moartă într-un teribil accident în Italia. Ionela avea 38 de ani
Foto: Torino Today și pagina Facebook „Passione. Stile di vita Bikers-Zavorrine-La Moto nel cuore”.

O româncă moartă într-un teribil accident în Italia. Ionela avea 38 de ani

O româncă în vârstă de 38 de ani și prietenul ei italian și-au pierdut viața în după amiaza zilei de sâmbătă, 30 mai, în urma unui accident cu motocicleta pe șoseaua ce leagă localitatea Gravere de Susa, în Piemonte, informează Torino Today.

Ionela Lungu se deplasa împreună cu prietenul și colegul ei de muncă, Gianmarco Luzzi, în vârstă de 41 de ani, pe un scuter TMax când, între Susa și Gravere, în zona curbelor Belvedere, s-au ciocnit cu o motocicletă Yamaha R1. Conaționala noastră și bărbatul italian cu care călătorea au decedat din cauza rănilor grave suferite în urma impactului.

La locul accidentului s-au prezentat personalul sanitar de la 118 și carabinierii.

„Valsusa plânge moartea Ionelei Lungu (38 de ani) si a lui Gianmarco Luzzi (41 de ani)” scrie pe pagina Facebook Passione. Stile di vita Bikers-Zavorrine-La Moto nel cuore.

„Sunt cele două victime ale accidentului care a avut loc pe autostrada 24, între Susa și Gravere. Ambii erau cunoscuți în Valsusa și lucrau la SITAF (Società Italiana Traforo Autostradale del Frejus Spa). Ionela locuia în Susa și timp de doi ani a fost angajată ca operator la șantierele autostrăzii gestionate de Ok Gol, o filială a SITAF. Gianmarco era rezident în Collegno și se ocupa de sectorul traficului. În anii precedenți, Ionela lucrase ca ospătar la pizzeria Bella Napoli din Susa.”

Vezi și asta

Româncă de 49 de ani reținută în Italia. A păcălit 81 de persoane cu locuri de muncă contra sumei de 500 de euro

În cursul după amiezii de vineri, 26 iunie, carabinierii din San Martino Buonalbergo, provincia Verona …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *