Poliţiştii ar fi avut adresa criminalului înainte ca Alexandra să sune la 112. O vecină a raportat activităţi dubioase, poliţia i-a transmis să stea linştită

O vecină a lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul dispariţiei Alexandrei Măceşanu din Caracal, a sunat de două ori la numărul unic de urgenţă 112, la ora 3.00 şi la ora 5.00, în dimineaţa de 25 iulie. Femeia a raportat activităţi dubioase în faţa porţii lui Dincă. Alexandra Măceşanu a apelat 112 şase ore mai târziu.

Potrivit unor surse judiciare citate de G4Media.ro și Adevarul femeia a sunat cu câteva ore înainte ca fata dispărută, Alexandra Măceşanu, să sune şi ea la 112 în jurul orei 11. Vecina a raportat că, în faţa porţii lui Gheorghe Dincă, erau două autoturisme parcate portbagaj în portbagaj. Le-a spus poliţiştilor că ea crede că are legătură cu cazul fetei dispărute.

Primul apel al femeii a fost la 3 dimineaţa, iar al dpoilea circa două ore mai tărziu, când martora a revenit pentru a cere informaţii. Poliţistul de serviciu i-ar fi spus să stea linisţită.

„Doamnă, culcaţi-vă liniştită. Sunt maşinile Poliţiei. Nu le mai păziţi, doamnă! Nu trebuie să staţi dumneavoastră trează ca să o găsim pe fata”, ar fi fost dialogul de la 112 dintre vecină şi poliţistul de serviciu, potrivit sursei citate/

Pe 25 iulie, la câteva ore după apelul femeii, Alexandra Măceşanu a reuşit să sune la 112 de pe un telefon al criminalului. Poliţia a intrat pe proprietatea lui Dincă 19 ore mai târziu. Alexandra Măceşanu este de negăsit.

Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, 24 iulie, iar joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgenţă 112, anunţând că este sechestrată.

Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale nu a reuşit identificarea unei adrese exacte, ci o arie de căutare, poliţiştii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

Cu patru luni mai devreme, o altă tânără a fost dată dispărută, Mihaela Luiza Melencu de 18 ani, bunicul ei fiind anunţat printr-un telefon că va pleca în Elveţia şi că nu vrea să se mai întoarcă.

Un telefon asemănător a primit şi mama Alexandrei, a doua zi după dispariţia fetei sale, un bărbat spunându-i că va pleca cu ea în Belgia şi că este iubitul tinerei.

Gheorghe Dincă, zis Popicu, a fost arestat sâmbătă, 27 iulie, pentru 30 de zile, şi este acuzat de viol, sechestrare şi trafic de persoane.

Vezi și asta

VIDEO Accident în lanț cu mai multe victime pe E 574. Patru TIR-uri și un autoturism, implicate

Un accident periculos care se putea termina dramatic a avut loc în această dimineață, 15 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *