Home » Noutăți » Probleme mari pentru un șofer român de TIR în Austria. I-a sărit cabina de pe șasiu

Probleme mari pentru un șofer român de TIR în Austria. I-a sărit cabina de pe șasiu

Cabina TIR-ului unui şofer român a sărit de pe şasiu, pe o autostradă din Austria. Şoferul a pierdut controlul camionului, a lovit parapeţii centrali, apoi semiremorca s-a oprit de-a latul şoselei.

Un accident de camion a avut loc sâmbătă, 18 ianuarie, în jurul orei 11.30 şi a dus la întreruperi masive ale traficului pe A25, în Austria. Semiremorca unui camionagiu român care se deplasa spre Linz a derapat brusc, din cauze necunoscute, scrie tips.at.

Vehiculul s-a lovit în balustrada centrală și s-a oprit pe ambele benzi, întorcându-se pe direcția de deplasare și prăbușindu-se în bariera de zgomot din partea dreaptă. Cabina s-a rabatat în faţă, a sărit de pe şasiu și a lovit şoseaua.

Întrucât semiremorca era poziționată pe ambele benzi pe direcția de deplasare, întreagul sens de circulaţie a fost blocat.

Șoferul a reușit să iasă din cabină înainte de sosirea serviciilor de urgență, iar alţi șoferi, inclusiv un paramedic, i-au acordat primul ajutor. Românul de 50 de ani a fost adusă apoi la Clinica Wels cu răni minore. Autostrada a fost complet blocată până la ora 15:30. Vezi mai jos imagini de la locuul accidentului publicate de presa austriacă:

oferta.oceancredit.ro%20

Vezi și asta

Accident teribil în Germania. Patru români au murit după ce mașina lor a fost strivită între două camioane din România

Patru români au murit și alte 10 persoane au fost rănite după ce un microbuz …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta.oceancredit.ro%20