Home » Români de pretutindeni » Probleme mari pentru un șofer român de TIR în Germania. Și-a omorât, din greșeală, pasagera după ce a dat cu spatele

Probleme mari pentru un șofer român de TIR în Germania. Și-a omorât, din greșeală, pasagera după ce a dat cu spatele

Un şofer român a omorât o tânără, româncă şi ea, într-o parcare de camioane din Germania, a transmis publicația germană hessenschau.de.

Poliţia germană suspectează că şoferul român era băut şi i-a recoltat probe de sânge, pentru că, din cauza şocului bărbatul, nu a mai putut sufla în etilotest.

Într-un accident în zona de servicii Weiskirchen, de pe A3, în Germania, o femeie a fost ucisă vineri seara, 19 iulie. Ea a fost lovită în parcare de un camion.

Un camion pick-up a lovit o româncă de 23 de ani și omorât-o. După cum a informat poliția sâmbătă, femeia era pasageră a camionului, condus de un român în vârstă de 36 de ani. Ea se afla în spatele vehiculului, în momentul în care şoferul a dat cu spatele.

Se pare că românul nu știa că femeia se afla în spatele camionului, a raportat poliția. Potrivit anchetatorilor, șoferul de camion nu a putut fi testat cu etilotestul, intrând în şoc. Prin urmare acestuia i s-au recoltat că i s-au recoltat probe de sânge.

Poliţia caută martori care au văzut întregul acident, pentru a fi stabilite exact circumstanţele.

Vezi și asta

Nu mai puțin de 793 de decese și 6557 de noi cazuri în Italia în ultimele 24 de ore

Încă 6.557 de cazuri de infecție cu noul coronavirus confirmate în Italia în ultimele 24 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

espressocafe.ro