Home » Noutăți » Probleme pentru un șofer român de TIR în Austria. I-a luat mastodontul foc în mers

Probleme pentru un șofer român de TIR în Austria. I-a luat mastodontul foc în mers

Camionul unui şofer român a explodat şi apoi a ars complet, pe o autostradă din Austria. Pompierii au stins focul, dar n-au putut să salveze nimic din cabina TIR-ului a relatat publicația austriacă tt.com.

Un blocaj de de kilometri pe autostrada Brenner, A13, din Austria, a fost cauzat de un incendiu devastator al unui camion condus de un şofer român, vineri după-amiază. Românul a scăpat nevătămat, dar pagubele sunt totale la camion.

În jurul orei 15:45 el a auzit o explozie şi imediat a început să iasă fum în cabină, scrie presa din Sustria.   Românul a tras TIR-ul pe banda de urgenţă pe podul Europa şi a coborât înspăimântat. O patrulă de poliţie care trecea acidental pe acolo a vrut să intervină şi agenţii au încercat să stingă focul, împreună cu şoferul.

Le-a fost imposibil, au chemat pompierii, dar nici aceştia nu au mai putut salva ceva. De frică să nu explodeze cauciucurile ansamblului, circulaţia a fost complet blocat. S-a format o coadă de 6 km şi abia după 6 ore s-a reluat traficul.

Şaua camionului a ars complet, la fel aproape jumătate din semiremorcă, pagubele fiind uriaşe. Vezi mai jos imagini de la locul accidentului publicate de presa austriacă:

 


autohut.ro%20

Vezi și asta

Doi români au murit ieri în Bulgaria, iar copilul lor este în comă, după un grav accident rutier

Doi români au murit într-un accident rutier produs pe un drum principal din Razgrad – …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

autohut.ro%20