Home » Români de pretutindeni » Răfuială sângeroasă între români în Marea Britanie: Doi au fost înjunghiați, unul a fost arestat
Incidentul s-a petrecut în Clapton Common, Hackney, ieri seară (imagine: @ Shomrim / Twitter)

Răfuială sângeroasă între români în Marea Britanie: Doi au fost înjunghiați, unul a fost arestat

Incidentul a avut loc sâmbătă, 27 iunie, în cartierul londonez Hackney. În jurul orei 23.20, Poliția și Serviciul de Ambulanță au fost sesizate privind prezența a doi tineri răniți, ambii cu vârsta de 20 de ani a transmis duminică 28 iunie publicația britanică  Mirror Online.

Victimele atacului au fost transportate de urgență la spital, iar un al treilea bărbat, în vârstă de 33 de ani, a fost arestat. La locul faptei a fost găsit, în iarbă, un cuțit cu mâner din plastic.

Martorii atacului au spus că l-au văzut pe unul dintre răniți intrând într-o brutărie evreiască după ce acesta se pare că a fost înjunghiat de trei ori. Conform medicilor, viața tinerilor nu este în pericol.

Conform Poliției Metropolitane, cei trei bărbați sunt români. Se efectuează cercetări pentru a se stabili detaliile exacte ale incidentului, a mai relatat publicația  Mirror Online. Vezi mai jos imagini de la locul incidentului:

oferta.oceancredit.ro%20

Vezi și asta

Italia prelungește măsura carantinării pentru cetățenii care vin din România și după data de 31 iulie

Ministrul italian al Sănătății, Roberto Speranza, a anunțat în urmă cu câteva minute pe pagina …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta.oceancredit.ro%20