Român arestat în Italia după ce și-a călcat soția în picioare

Un român cu inițialele N.S., în vârstă de 46 de ani, a fost arestat la Roma, după ce și-a bătut soția, provocându-i grave leziuni. Polițiștii au fost chemați la fața locului de vecinii celor doi români, informează Repubblica.

Când agenții de poliție au ajuns în via Castagnito, au găsit femeia pe stradă, cu fața plină de sânge. Aceasta le-a declarat că tocmai fusese bătută de către soțul său. După ce au chemat ambulanța de la 118 pentru a transporta victima la spital, polițiștii s-au îndreptat spre casa bărbatului român. Agresorul a recunoscut că și-a lovit consoarta dar nu a dat detalii despre motivul pentru care a făcut acest gest.

Investigațiile cu scopul de a reconstitui dinamica exactă a celor întâmplate au continuat în spital, unde polițiștii au interogat-o pe femeia lovită și care a suferit o contuzie a buzei superioare și inferioare, multiple contuzii la nivelul feței precum și mai multe coaste rupte.

Românul a fost arestat urmând  răspundă în fața autorității judiciare pentru leziunile provocate soției sale.

Acestea sunt datele de contact ale instituțiilor din Italia la care trebuie să apelați pentru a denunța astfel de cazuri de violență și/sau exploatare a femeilor, înainte ca acestea să se transforme în tragedie, fie că sunteți victimă sau sunteți doar martor:

  • Telefono Rosa – 06 3751 8282;
  • Dipartimento per le Pari Opportunità (Guvernul Italiei) – Telefon: 1522;
  • Carabinieri: telefon 112;
  • sau vă adresați la cea mai apropiată unitate de carabinieri/poliție din localitatea dumneavoastră.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri