Home » Români de pretutindeni » Român condamnat la 10 ani de închisoare în Marea Britanie. Acesta a izbucnit în plâns la aflarea sentinței

Român condamnat la 10 ani de închisoare în Marea Britanie. Acesta a izbucnit în plâns la aflarea sentinței

Un român condamnat la zece ani de închisoare, pe 19 iulie 2019, din cauză că a violat o prostituată, în Middlesbrough, a început să plângă la aflarea sentinței, a relatat publicația britanică  The Northern Echo.

Gheorghe Ilie, un român de 32 de ani, a violat și a atacat o femeie, lucrătoare sexuală, după ce aceasta a refuzat să facă sex cu el, la domiciliul său din Middlesbrough, în octombrie anul trecut.

Românul a lovit-o pe femeie peste față, atunci când aceasta i-a spus că nu dorește să continue.

Ilie a sechestrat-o apoi pe femeie în dormitorul său și a violat-o.

Când a aflat sentința, românul a început să plângă, în timp ce i se comunica faptul că va fi deportat după ce va ieși din pușcărie.

„Încerca să scape de tine, dar ai amenințat-o. Ai spus că tu și fratele tău sunteți nebuni și că îi veți tăia gâtul”, i-a spus judecătorul românului.

Femeia a reușit să înregistreze cu telefonul mobil opt minute din ceea ce se întâmpla în cameră, ceea ce a fost o dovadă incontestabilă a violului.

Apărătorul lui Ilie a cerut o sentință redusă și a spus că acesta nu are condamnări anterioare și are un caracter bun.

Judecătorul a refuzat însă o sentință redusă și l-a condamnat pe român la zece ani de închisoare pentru viol, sechestrare de persoane și posesia unei arme ofensive.

Vezi și asta

Nu mai puțin de 793 de decese și 6557 de noi cazuri în Italia în ultimele 24 de ore

Încă 6.557 de cazuri de infecție cu noul coronavirus confirmate în Italia în ultimele 24 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

espressocafe.ro