Român de 20 de ani înjunghiat mortal în Marea Britanie

Un român de 20 de ani a fost înjunghiat mortal în Marea Britanie, după ce a sărit în apărarea unui prieten, în timpul unei altercaţii.

Tragedia a avut loc într-un centru comercial din Stratford, un cartier din estul Londrei. Tânărul şi un amic se plimbau prin magazin când au fost abordaţi un grup de scandalagii, a scris presa britanică citată de Digi 24.

Cei doi nu au reuşit să evite scandalul în timpul căruia românul de 20 de ani a fost înjunghiat în inimă, cu un cuţit.

Medicii au ajuns rapid la faţa locului, dar nu au mai putut face nimic să-i salveze viaţa. Tragedia s-a întâmplat marţi seară, dar a durat până când poliţia a identificat oficial victima şi a notificat familia.

Tânărul, angajat al unui magazin din centrul comercial, sosise în Marea Britanie din România acum două luni, scrie Daily Mail. Acesta locuia împreună cu fratele său în Milton Keynes.

Ion Robert, un apropiat al tânărului a povestit pentru The London Evening Standard: “A fost foarte bun și întotdeauna a încercat să-i ajute pe toți. Și-a dat viața pentru a-și salva prietenul … A murit în brațele celui mai bun prieten al său.  Acești tipi încercau să-i atace prietenul și el a intervenit – încerca să-i salveze viața prietenului”.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri