Home » Români de pretutindeni » Român de 32 de ani ucis în fața celor trei copiii și a soției în Germania. Lovit de un camion şi călcat apoi de două autoturisme.
Familie de români cu trei copiii, nenorocită pe o şosea din Germania. Tatăl a ieşit din maşină şi a murit © Bild.de

Român de 32 de ani ucis în fața celor trei copiii și a soției în Germania. Lovit de un camion şi călcat apoi de două autoturisme.

O familie de români cu trei copiii a fost nenorocită pe o şosea din Germania. Tatăl a coborât din maşină şi a murit lovit de un camion şi călcat apoi de două autoturisme. Petru Claudiu avea 32 de ani transmite publicația germană  Bild.

Un teribil accident a avut loc duminică seara, 10 noiembrie,  pe o autostradă din Germania, în care o familie de români cu trei copii a fost victimă. Petru Claudiu, 32 de ani, a murit la locul accidentului, după ce supravieţuise aproape nevătămat impactului maşinii lui cu balustrada.

Românul care locuia la Berlin cu soţia şi cei trei copii, două fetiţe de 7 şi 3 ani şi un băieţel de 9 luni, călătorea spre casă duminică seara, pe B5. El era în spate, alături de copiii mai mici, la volan era soţia lui, Lara Diana, iar fetiţa de 7 ani pe locul din dreapta, pe un scaun special pentru copii. Pe scaune pentru copii erau şi micuţii din spate.

Din cauza ceţei şi a şoselei alunecoase, soţia lui Petru Claudiu a pierdut controlul volanului şi a lovit maşina de parapetele din lateral, revenind apoi pe banda de urgenţă. Nimeni din interior nu a suferit răni grave, dar toţi erau speriaţi. Fetiţa de 7 ani a coborât prima din maşină, tatăl ei în spatele ei. A dus-o dincolo de parapete şi s-a întors la autoturism.

Cum maşina e una coupe, românul a mers pe partea stângă a autoturismului, dar înainte să apuce să deschidă portiera în dreptul soţiei sale, care leşinase, a fost luat pe sus de un camion al cărui şofer nu a încetinit. A fost aruncat pe autostradă şi soţia românului a declarat pentru Bild că a văzut cum alte două maşini au trecut peste corpul lui.

Corpul românului a fost dus la morgă pentru autopsie, martorii povestind însă că priveliştea de pe şosea era una imposibil de privit, deoarece trupul lui Petru Claudiu a fost pur şi simplu sfârtecat.

În afara fetiţei de 3 ani, care a fost rănită la cap şi primeşte consiliere psihologică, ceilalţi doi copii au scăpat fără răni. Soţia lui a suferit răni minore, dar e şi ea sub supraveghere, fiind în stare de şoc după ce a privit neputincioasă cum e ucis tatăl copiilor ei.

Niciunul dintre cele trei autovehicule care l-au locit pe român nu a oprit după accident şi poliţia germană îi caută pe şoferii vinovaţi de uciderea lui Petru Claudiu.

 

Vezi și asta

Au fost prelungite restricțiile pentru românii din UK, cei care se întorc în România intră în izolare. NU se reiau zborurile

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a decis luni,29 iunie,  menținerea valabilității listei cu țări pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *