Home » Români de pretutindeni » Român de 32 de ani ucis în fața celor trei copiii și a soției în Germania. Lovit de un camion şi călcat apoi de două autoturisme.
Familie de români cu trei copiii, nenorocită pe o şosea din Germania. Tatăl a ieşit din maşină şi a murit © Bild.de

Român de 32 de ani ucis în fața celor trei copiii și a soției în Germania. Lovit de un camion şi călcat apoi de două autoturisme.

O familie de români cu trei copiii a fost nenorocită pe o şosea din Germania. Tatăl a coborât din maşină şi a murit lovit de un camion şi călcat apoi de două autoturisme. Petru Claudiu avea 32 de ani transmite publicația germană  Bild.

Un teribil accident a avut loc duminică seara, 10 noiembrie,  pe o autostradă din Germania, în care o familie de români cu trei copii a fost victimă. Petru Claudiu, 32 de ani, a murit la locul accidentului, după ce supravieţuise aproape nevătămat impactului maşinii lui cu balustrada.

Românul care locuia la Berlin cu soţia şi cei trei copii, două fetiţe de 7 şi 3 ani şi un băieţel de 9 luni, călătorea spre casă duminică seara, pe B5. El era în spate, alături de copiii mai mici, la volan era soţia lui, Lara Diana, iar fetiţa de 7 ani pe locul din dreapta, pe un scaun special pentru copii. Pe scaune pentru copii erau şi micuţii din spate.

Din cauza ceţei şi a şoselei alunecoase, soţia lui Petru Claudiu a pierdut controlul volanului şi a lovit maşina de parapetele din lateral, revenind apoi pe banda de urgenţă. Nimeni din interior nu a suferit răni grave, dar toţi erau speriaţi. Fetiţa de 7 ani a coborât prima din maşină, tatăl ei în spatele ei. A dus-o dincolo de parapete şi s-a întors la autoturism.

Cum maşina e una coupe, românul a mers pe partea stângă a autoturismului, dar înainte să apuce să deschidă portiera în dreptul soţiei sale, care leşinase, a fost luat pe sus de un camion al cărui şofer nu a încetinit. A fost aruncat pe autostradă şi soţia românului a declarat pentru Bild că a văzut cum alte două maşini au trecut peste corpul lui.

Corpul românului a fost dus la morgă pentru autopsie, martorii povestind însă că priveliştea de pe şosea era una imposibil de privit, deoarece trupul lui Petru Claudiu a fost pur şi simplu sfârtecat.

În afara fetiţei de 3 ani, care a fost rănită la cap şi primeşte consiliere psihologică, ceilalţi doi copii au scăpat fără răni. Soţia lui a suferit răni minore, dar e şi ea sub supraveghere, fiind în stare de şoc după ce a privit neputincioasă cum e ucis tatăl copiilor ei.

Niciunul dintre cele trei autovehicule care l-au locit pe român nu a oprit după accident şi poliţia germană îi caută pe şoferii vinovaţi de uciderea lui Petru Claudiu.

 

loading...

Vezi și asta

Marea Britanie:Român mort într-un accident de mașină în timp ce se întorcea de la muncă. Apelul familiei îndurerate

”În seara zilei de 22 noiembrie 2019, familia noastră a fost lovită de o tragedie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...